Eiken overkapping

Eiken overkapping

eikenhouten overkapping

Trendhout heeft een breed programma met douglas en eikenhouten overkappingen. Overkapping van eikenhout worden steeds populairder. Een eiken overkapping is natuurlijk heel erg duurzaam, onbehandeld eikenhout heeft een duurzaamheid van meer dan 20 jaar. Iedereen weet dat eikenhout bij de juiste behandeling meerdere generaties mee gaat. Nederland kent veel oude gebouwen waarin gebintwerken van eiken zijn toegepast, eiken heeft dus een uiterst duurzaam karakter.

Stel eiken overkapping samen!

Houten overkapping aan huis

De wens om meer in de natuur te zijn heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen hun tuin steeds vaker als een klein paradijsje inrichten met veel groen en oog voor biodiversiteit. Om echt van die tuin genieten kan de wens ontstaan om een houten overkapping aan het huis te plaatsen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om vanuit de woning meteen in uw tuin te stappen. Dit is echt een uitstekende manier om bijvoorbeeld uw keuken in de tuin te laten overgaan.

 

De houten overkapping kan een heerlijke schaduwplek zijn als uw woning bijvoorbeeld op het zuiden staat. Op een zomerdag is het heerlijk ontbijten of lunchen onder uw overkapping. Terecht dat veel van onze klanten die een houten overkapping aan huis hebben laten zetten, aangeven dat ze dit veel eerder hadden moeten doen. Het is namelijk niets anders dan het verlengen van uw keuken of woonkamer. Het echte sfeervolle buitenleven kan met een houten overkapping aan uw huis dus gerealiseerd worden.Houten overkapping tuin

Bij Trendhout bent u aan het juiste adres voor een houten overkapping in uw tuin. Wij ontwikkelen, produceren en leveren of plaatsen duurzame houten overkappingen. Voor uw tuin heeft u de keuze uit veel verschillende bouwstijlen, dit kunt u afstemmen op het ontwerp van uw tuin. Heeft u een strakke tuin, dan kunt u kiezen voor een moderne houten overkapping. Heeft u een landelijke of klassieke tuin dan kunt u een eiken houten overkapping kiezen die hierbij goed aansluit.

 

In onze unieke 3d app kunt u eenvoudig de verschillende bouwstijlen bekijken en naar eigen invulling samenstellen. Daarnaast zijn niet alle tuinen gelijk aan elkaar, daarom hebben we ook in de diepte en breedte tientallen verschillende varianten. Op die manier hebben we altijd een houten overkapping die past in uw tuin.Hout overkappingen

Trendhout ontwikkelt en produceert een breed assortiment houten overkappingen. In Nederland hebben wij een groot dealernetwerk waar u terecht kunt voor de aanschaf van een overkapping.

Gespecialiseerde Trendhout dealers hebben een showroom met daarin één of meerdere overkappingen van hout, zodat u de mogelijkheid heeft om de Trendhout overkappingen fysiek te bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook in onze 3d app de verschillende mogelijkheden ontwerpen en bekijken.

 

Bij onze dealers kunt u terecht voor een deskundig advies. Zij kunnen u de verschillen tussen de houten overkapping uitleggen en u bijpraten over belangrijke dingen waar u op moet letten tijdens het kopen van een houten overkapping. De houten overkappingen zijn bij Trendhout verkrijgbaar in douglas of eikenhout.


Stel eiken overkapping samen!

 

Overkapping hout

Waarom kiezen veel mensen voor een overkapping van hout? Hiervoor zijn een paar redenen te bedenken. Allereerst heeft hout een mooie natuurlijke uitstraling, dat is een groot verschil met bijvoorbeeld een aluminium overkapping. Hout is daarnaast veel makkelijker in de gewenste kleur te schilderen dan bij vele andere materialen van kunststof of composiet.

 

Een houten overkapping is met de juiste materialen ook goed te isoleren. Dat biedt dus mogelijkheden om de overkapping van hout te gebruiken als tuinkamer. Omdat hout massief is kan je er ook eenvoudig dingen in of op vast monteren, denk hierbij aan lampen of bijvoorbeeld een mooie schommel. Zomaar enkele voordelen van een overkapping van douglas of eiken hout.

 

Luxe houten overkapping

Bij Trendhout kunt u terecht voor een eenvoudige houten overkapping, maar ook voor een luxe houten overkapping hebben wij diverse mogelijkheden. We hebben dus instapmodellen die tegen een hele gunstige prijs worden aangeboden, maar ook robuuster uitgewerkte varianten.

Hierbij kunt u denken aan luxe houten overkapping met dikke staanders en draagbalken, maar ook modellen waarbij de dak overstekken allemaal zijn afgetimmerd met Ceder of Thermisch gemodificeerde planken. 

 

Daarnaast kunt u zelf bepalen hoe luxe uw houten overkapping moet worden. U kunt door middel van glazen schuifdeuren, steel look wanden of lichtstraat uw overkapping een enorme boost geven.

Een grote mate van comfort zal ook automatisch een hogere investering vragen. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om uw luxe houten overkapping een aantal jaar na aanschaf nog verder te upgraden met glazen schuifwanden of bijvoorbeeld louvres of hekwerken.

 

Overkapping aan huis hout

 

Bij veel woningen zien we een toenemende vraag naar aanbouw overkappingen. Een overkapping van hout geeft de woning een mooie luxe uitstraling. Een overkapping van hout kan voorzien worden van een lichtstraat of dimbare LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat de overkapping aan huis een grote meerwaarde creëert voor uw woning. 


Veel mensen kijken tegenwoordig naar het woongenot van een woning. Een houten overkapping aan huis ziet men als een welkome toevoeging. Het is natuurlijk ook een genot om heerlijk te kunnen lunchen onder de overkapping, of ‘s avonds met vrienden onder de overkapping te loungen onder de sfeervolle LED-verlichting van Trendhout.

 

Houten veranda aan huis

 

Vaak zien we dat mensen op zoek zijn naar een veranda omdat ze de hoeveelheid lichtinval in de woning willen behouden. Echter past een aluminium overkapping dan niet in de sfeervolle ideeën die men voor ogen heeft. Een houten veranda aan huis met lichtstraten of lichtkoepels kan hierin een prachtige oplossing zijn. Enerzijds heeft u de warmte en uitstraling van het douglas of eikenhout, maar tegelijkertijd voldoende lichtinval door de grote lichtstraten.

 

Een houten veranda aan huis zorgt er ook voor dat u veel vaker buiten zal zitten. Een open terras zal ervoor zorgen dat het niet aantrekkelijk wordt om buiten te zitten met regen. Met een houten veranda aan huis is uw woongenot onder alle weersomstandigheden optimaal. 

Onder de overkapping heeft u optimale genot van buitenleven, u kunt lekker droog blijven zitten als er even een regenbuitje valt. Daarnaast kunt u s avonds met de dimbare LED verlichting heerlijk de krant of een boekje lezen.

 

Stel eiken overkapping samen!