Trendhout » Beits
Beits
Voor het langdurig beschermen van hout, levert Trendhout hoogwaardige Douglas beits. Deze beitsen worden met name gebruikt voor buitenwerk, beschermen het hout tegen weersinvloeden en zorgen voor een langere levensduur. Deze beits is leverbaar in verschillende kleuren. We raden altijd aan om eerst een proefstuk te beitsen, om het effect goed te kunnen beoordelen.

Douglas beits: beschermt tegen weersinvloeden

Aidol HK-Lasur is een hout-beschermingsimpregnering met een zeer goed indring- en conserverend vermogen. Het beschermt Douglas hout tegen nagenoeg alle houtaantastende organismen en weersinvloeden van buitenaf, zoals vuil, water en UV straling. Aidol HK-Lasur bladdert niet, is onderhoudsvriendelijk en uitstekend verwerkbaar. Het mooie van deze beits is dat het vocht weert en tegelijk dampregulerend werkt. Zo blijft Douglas hout lang mooi en wordt de levensduur verlengd.

Aidol HK Lasur is erg beschikt voor houten buitenwerk als tuinhuizen, kapschuren, veranda's en bijvoorbeeld schuttingen. Er is altijd een beits die past bij de uitstraling die u wenst. Er is keuze uit transparante beits, maar u kunt ook kiezen voor dekkende lak als de Venti deklak. De Douglas beits is leverbaar in 10 verschillende kleuren.

Venti deklak

Wilt u een witte dekkende verf gebruiken voor Douglas hout? Dan is de Venti deklak een uitstekende keuze. Deze lak is een grondering, voor- en aflak inéén en vrij van oplosmiddelen. De lak dringt diep door in het hout en beschermt tegen vuil, vocht, algen en schimmels.  Ideaal te gebruiken voor buitenwerk als kozijnen, deuren, ramen en tuin meubelen.

Zwarte Douglas beits of lazuur voor hout

Voor een zwarte en dekkende afwerking van hout is de Hydro HK Lasur uitermate geschikt. Deze zwarte Douglas beits is leverbaar in 3 verpakkingen met een inhoud van 1 tot 5 liter. De Hydro Lasur is ademend, bladdert niet en is vochtregulerend. Heeft een mooie zijdematte uitstraling. U hoeft het hout niet voor te bewerken, de grondering zit al in de verf ingebouwd. Het onderhoud is ook erg makkelij. Nabehandelen, schuren of afbijten is niet nodig.

Houtontgrijzer

Onbewerkt hout dat al einige tijd buiten staat, kunt u reinigen met houtontgrijzer. Het verwijdert op een effectieve manier vervuiling, grijze verkleuringen en algen en mos, maar ook roestsporen. Houtontgrijzer is biologisch afbreekbaar.